PREPAID

 • AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  Comments Off on Prepaid

  Er zijn verschillende vormen van bellen, prepaid is er daar één van. Om prepaid te kunnen bellen heeft u een prepaid simkaart nodig. Deze simkaart kunt u in een telefoon naar keuze stoppen, uiteraard dient deze wel simlock vrij te zijn.

  Hoe werkt prepaid bellen?

  Om prepaid te kunnen bellen dient u zelf beltegoed aan te schaffen, dit kan al in een supermarkt of bij een tankstation. Op het moment dat u gaat bellen worden deze kosten van het beltegoed afgeschreven. In principe betaald u dan ook vooraf, gezien u het beltegoed al betaald heeft.

  Voordelen

  Het grootste voordeel van prepaid is dat u niet gebonden bent aan contracten of vaste maandelijkse kosten. U koopt het beltegoed op het moment dat u het nodig heeft. Bij een abonnement betaald u voor vaste diensten, indien u bijvoorbeeld het aantal belminuten niet verbruikt dan betaald u hier alsnog voor. Daardoor is prepaid bellen ook uitermate geschikt voor de kleine beller, iemand die niet zo vaak belt of sms’jes verstuurd.

  Kosten

  Bij prepaid betaald u van te voren voor het beltegoed, u kunt hierbij een bedrag naar keuze kiezen, vaak vanaf 10 euro. Op het moment dat u daadwerkelijk gaat bellen worden er kosten van dit tegoed afgeschreven, bestaande uit het startarief en de gesprekskosten. De gesprekskosten worden per minuut berekend. Wat de werkelijke kosten per minuut of het starttarief is verschilt per provider, het is dus ook aan te raden om deze kosten te vergelijken.

COMMENTS

0 Responses to Prepaid